Kış ortasında "Bahara Yolculuk" başlayacak!

Yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı, senaryosunu Erkan Çıplak’ın kaleme aldığı ‘Bahara Yolculuk’ filminin çekimleri Kırgızistan’da devam ediyor. Filmin Ocak 2015'de vizyona girmesi bekleniyor.

Türkiye'den Kırgızistan'a farklı sebeplerle giden iki insanın yaşadıkları zorluklar ve bu süreç içinde pekişen dostluklarının anlatıldığı filmde, Gürol Güngör, Mert Yavuzcan, Aslıhan Güner, Merve Sevi’nin yanı sıra Kırgız oyuncular Aytbekova Nazira, Egemberdi Bekboliev, Myktybek Apazov rol alıyor.

Filmde zengin ve şaşalı bir hayata sahip olan ‘Mehmet’ karakterini canlandıran başarılı oyuncu Mert Yavuzcan, Kırgızistan'ın doğal güzellikleriyle muhteşem bir yer olduğunu belirterek, insanlarının misafirperver ve kendilerini çok sevdiklerini kaydetti. Çekimler dışında mümkün olduğunca gezip bu güzel doğayı ve halkını tanımaya ve onlarla bütünleşmeye çalışıyoruz. Zor koşullara rağmen çok güzel bir iş çıkıyor. Tamamlandığında sanatsal olarak Türk sinemasına güzel bir armağan olarak kalacak bir eser yapıyoruz” şeklinde konuştu. Eylül ayı sonunda çekimleri tamamlanacak olan filmin ise ocak ayında vizyona girmesi planlanıyor. Kırgızistan’ın başkenti Bişkek başta olmak üzere Issyk’de bulunan dünyanın en büyük krater gölü olan Kul’da çekimleri gerçekleştirilen filmin konusu ise yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak beyaz perdeye aktarılıyor.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Чындык